torek, februar 01, 2011

Novi cikel predavanj »Promoviraj se!« - Dnevnik, 27.01.2011

Novi cikel predavanj »Promoviraj se!«

Maribor - Mladinski informacijsko-svetovalni center Infopeka v sodelovanju z Društvom za osebnostno rast Tara pripravlja drugi cikel brezplačnih Izobraževalnih delavnic za izboljšanje zaposlitvenih možnosti »Promoviraj se!«. Prvo srečanje bo v ponedeljek, 7. februarja, med 15. in 18. uro v prostorih Infopeke, prijave pa zbirajo do četrtka, 3. februarja.

Slika je simbolična. (Foto: dokumentacija Dnevnika)

Vaje, predstavitve, simulacije, nastopi, delavnice, diskusije, zabavne aktivnosti, posebni dogodki... Vsega tega bodo deležni udeleženci predavanj. Vsi pa bodo izdelali tudi svojo predstavitveno mapo, sodelovali pri snemanju kratkega dokumentarnega filma in se seznanili z raznolikostjo kultur. Prvo srečanje bo vodila Suzana Petek, predsednica Društva za osebnostno rast Tara, z večletnimi mednarodnimi izkušnjami vodenja skupin.

Program »Promoviraj se!« je nastal v soustvarjanju s partnerskimi organizacijami iz Grčije, Romunije in Estonije. Vsebuje tisto, kar mlado osebo izoblikuje, pripravi na neizprosen trg dela, jo opogumi za pridobivanje novih znanj in postavitev pred kamero. Tisti, ki so se predavanj že udeležili, namreč poročajo o povečani samozavesti, boljši pripravljenosti na razgovore za delo, pridobljenih komunikacijskih veščinah, znanju o strateškem načrtovanju in projektnem menedžmentu.

Ni komentarjev: