petek, marec 19, 2010

"Dobim dam - občutim razliko!" - Večer, 19.03.2010

"Dobim dam - občutim razliko!"

Mladinski informacijsko-svetovalni center   Infopeka v Mariboru izvaja in razvija organizirano prostovoljsko delo   mladih.
Marko Vanovšek
Mladinski informacijsko-svetovalni center Infopeka v Mariboru izvaja in razvija organizirano prostovoljsko delo mladih.

V torek, 23. marca 2010, se izteče rok za sodelovanje mladih do 30. leta starosti na dveh natečajih, ki ju je v okviru praznovanja Mednarodnega dneva prostovoljstva mladih razpisal Mladinski informacijsko-svetovalni center Infopeka.

Natečaja, poimenovana "DOBIM DAM – OBČUTIM RAZLIKO!" mlade pozivata, da oblikujejo kratke, jedrnate in učinkovite slogane ter ustvarijo fotografije na temo koristnosti prostovoljstva pri socialnem vključevanju in odpravi posledic revščine. Fotografije naj bodo posnete v razmerju 2:3, v formatu RAW ali JPEG, velikosti vsaj 3648 × 2432 točk in poslane po elektronski pošti na naslov infopeka@infopeka.org, slogane pa lahko pošljete tudi po klasični pošti ali prinesete osebno v MISC INFOPEKA, Ob železnici 16 v Mariboru. Najboljše fotografije in slogani bodo javno izpostavljeni in uporabljeni ob praznovanju Mednarodnega dneva prostovoljstva mladih in na letošnjem Festivalu prostovoljstva mladih, ki bo potekal med 19. in 25. aprilom.

Spletno uredništvo

Ni komentarjev: