petek, december 11, 2009

Posvet "Izzivi in možnosti organiziranega prostovoljskega dela v Mariboru", nevladna.org, 11.12.2009

Posvet "Izzivi in možnosti organiziranega prostovoljskega dela v Mariboru"

Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA ob Mednarodnem dnevu prostovoljstva vabi na
Posvet »Izzivi in možnosti organiziranega prostovoljskega dela v Mariboru«, ki bo v petek, 11.12.2009, od 9:00 do 13:00 v prostorih MISC INFOPEKA.

Mednarodni dan prostovoljstva (5.december) je namenjen zahvali in promociji organizacijam, ki izvajajo organizirano prostovoljsko delo in vanj vključujejo prostovoljke in prostovoljce vseh starosti, ter prostovoljkam in prostovoljcem, s pomočjo katerih organizacije na lokalni, nacionalni in mednarodni ravni izvajajo svoje programe. Različne generacijske skupine imajo različne potrebe, zato je spekter sodelujočih in njihovih aktivnosti ob praznovanju Mednarodnega dne prostovoljstva zelo širok. Praznovanje je odlična priložnost za promocijo in predstavitev prostovoljstva v vsej njegovi raznolikosti in pestrosti, hkrati pa način za preseganje teh razlik in posredovanje skupnega sporočila: Prostovoljno delo bogati človeka, ne glede na njegovo starost, spol ali položaj.

Na posvet so vabljeni predstavniki organizacij, mentorji organiziranega prostovoljskega dela in prostovoljke ter prostovoljci.

Ni komentarjev: